Esafety Day: Güvenli İnternet Günü

eSafety Day-Güvenli İnternet Günü

Güvenli İnternet Günü (GİG), dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle,  INSAFE/INHOPE  ortak ağı tarafından her şubat ayında organize edilmektedir. Güvenli İnternet Günü,  herkesin teknolojiyi sorumlu, saygılı, eleştirel ve yaratıcı bir şekilde kullanmayı bildiği hem güvenli hem de daha iyi bir internet oluşturmayı hedeflemektedir.

Bu kapsamda okulumuz Okulöncesi Öğretmeni Habibe  ÖZBAKIR rehberliğinde yürütülen " My Fairytale Word" ve "Five Keysto Success:FLORA" isimlerindeki eTwinning projeleri kapsamında Güvenli İnternet Günü'ne dikkat çekildi. Çocuklarımıza siber zorbalık, bilinçli İnternet kullanımı, kişisel gizlilik hususlarında bilgilendirme yapıldı.

02-03-202302-03-2023